Читај ми!

Шћепановић: Цедевита у бољој форми, али идемо на победу

Екипа Цедевита Олимпија у овом тренутку је квалитетнија од нас, али идемо на победу, рекао је тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић. Црно-бели у недељу од 19 сати дочекују Цедевита Олимпију у 4. колу регионалне АБА лиге у Хали спортова "Ранко Жеравица".

"Играмо против екипе која је у овом тренутку вероватно у много бољој ситуацији него ми. Када имате два играча из прве петорке ван екипе, једног најбољег нападача и једног најбољег дефанзивца, јасно је у каквом стању дочекујемо тај дерби против екипе која је у овом тренутку квалитетнија од нас."

"Имају већи фонд играча и једноставно у бољој су форми, али то не значи ништа. Имам момке који су већ показали карактер и који ће га показати у недељу. Стојим иза њих, верујем у њих и мислим да Партизан у каквом год саставу да игра, има велике амбиције. А то је да иде на победу", рекао је Шћепановић за клупски сајт.

Црно-бели после три кола имају скор 1-2, док је Цедевита један од четири тима у лиги који има максималан учинак из прве три рунде.

Крило црно-белих Немања Дангубић пред сутрашњи дуел поручује да екипа мора да да свој максимум.

"Очекује нас утакмица против екипе која је показала да су недавни проблеми с короном далеко иза њих и да су у јако доброј форми. Играју разноврсно, са много играча у ротацији и веома су незгодан противник."

"С друге стране, ми морамо дати свој максимум да одиграмо и за саиграче који неће бити у тиму. Преко је потребно да енергијом и залагањем покушамо да надоместимо Мозлијево и Огијево одсуство и да на тај начин дођемо до победе која би нам много значила", истакао је Дангубић.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво