Читај ми!

Барса надиграла Реал, победе Бајерна и Макабија

Барселона савладала Реал резултатом 79:72. Бајерн је на свом терену надиграо Олимпијакос са 84:78. Кошаркаши Макабија савладали су као гости Химки са 89:87 у мечу петог кола Евролиге. У регуларном делу сусрета било је 81:81.

Барселона је на свом терену савладала Реал и забележила четврту победу, док је Реал остао на једном тријумфу ове сезоне.

Барселона је водила током читавог меча, а највећу предност имала је почетком треће четвртине - плус 23. Реал друго полувреме одиграо нешто боље, али није имао снаге за преокрет.

Домаћина је до победе предводио Кјурик са 15 понена, Дејвис је додао 14, а Хигинс 13. Код Реала најефикаснији је био Томпкинс са 14 поена, један мање постигао Аблде. 

Барселона у шестом колу гостује код Басконије, а Реал дочекује Бајерн.

Бајерн је везао и четврту победу, након стартног пораза у Евролиги, а клуб из Пиреја има учинак од три победе и два пораза.

Бајерн је до победе предводио двојац Балдвин са 18 поена и Лучић са 16,  док су Ђедовић и Рејнолдс додали по 10. У пораженом тиму Папаниколау је постигао 13, а Џенкинс 12.

У наредном колу Бајерн гостује у Мадриду, а  Олимпијакос дочекује Ефес.

Макаби је забележио другу победу у сезони, док Химки још није осетио сласт победе у новој сезони Евролиге.

Неисвестан меч одиграле су две екипе. Тимови су се смењивали у вођству, а домаћин је у последњим моментима испустио победу у регуларном току сусрета. У наставку гости су били сконцентрисанији и стигли су до тријумфа.

Макаби је до тријумфа предводио Дорсеј са 26 поена, њега је пратио Жижић са 16. У пораженом тиму сјајан учинак имао је Швед са 32 поена и 11 скокова, Монре је додао 15.

У наредном колу Макаби дочекује Фенербахче, а Химки Црвену звезду.

уторак, 14. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара