Читај ми!

Рочести и Тери дебитовали, Звезда убедљива против Морнара

Кошаркаши Црвене звезде задржали су максималан учинак у АБА лиги и остварили трећу победу, овога пута над Морнаром из Бара. Црвено-бели су у хали "Александар Николић" савладали црногорског представника резултатом 93:62, у утакмици којом је затворен недељни програм трећег кола регионалног такмичења.

Дуел је обележио деби двојице Американаца у домаћем тиму – повратника Тејлора Рочестија и Емануела Терија, који су оставили одличан утисак.

Рочести је сјајним разигравањима и тројкама подсетио навијаче на претходни мандат и најавио исто, док је Тери имао запажену ролу у рекету и неколико атрактивних алеј-упова.

Изабраници Саше Обрадовића нешто спорије су започели меч, али су средином прве четвртине ухватили прикључак. Почетком друге деонице су додали гас, одлепили се на двоцифрену разлику, а у трећој су потпуно "прегазили" Баране.

Најефикаснији код црвено-белих био је Џордан Лојд са 16 поена и четири скока, Дејан Давидовац додао је 13, један више од Ленгстона Хола, док је Марко Јагодић Куриџа стао на 11. Споменути Рочести постигао је седам поена, а један мање постигао је Тери.

Џејкоб Пулен био је једини са двоцифреним учинком у редовима Морнара, са 12 постигнутих поена.

Звезда је поново на врху табеле са учинком 3-0, док је Морнар три места испод после првог пораза у трећем мечу.

У првој утакмици дана, током које је виђено неколико великих преокрета, Мега Сокербет је славио у Загребу против Цибоне, резултатом 77:73.

Мегу је предводио Дејшон Смит са 21 поеном, четири скока и пет асистенција. Филип Петрушев, који је уписао дабл-дабл учинак, био је такође одличан – имао је 19 поена, 10 скокова и једно успешно додавање

Код домаћих Дрежњак је убацио 23, Билиновац 14, а Марић девет поена.

Мега је трећа на табели са максималним учинком, док је Цибона на 11. позиције без тријумфа.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво