Читај ми!

Обрадовић: Енергијом против одличног Морнара

Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић, уочи дербија 3. кола АБА лиге против Морнара, изјавио је да екипу очекује врло незгодан и одличан ривал којег сјајно води Михаило Павићевић.

Звезда у трећем колу дочекује Морнар, у утакмици која се игра у недељу.

"Врло захтеван противник, биће нам потребна добра концентрација и енергија да победимо. Овај меч носи епитет дербија, а екипа Морнара показала је са правом зашто има велике амбиције ове сезоне. У Топ 4 екипе су сигурно, имају квалитет на свакој позицији", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Kако је навео, у екипи Морнара опасност долази са више страна.

"Пулен игра изванредно и велика је претња, у сваком тренутку може да постигне поене. Вајтхед кога сам и ја тренирао, види се напредак и већа зрелост у његовој игри са годинама. Дерик Нидам годинама је ту, играч који зна и разуме игру. Ту је и Kени Гебријел који је годинама играо Евролигу. Не смемо да заборавимо и Луковића, који је претња из рекета, па одлични шутери Врањеш и Јеремић. Добро су избалансирани и зато ћемо морати да одиграмо добру утакмицу како бисмо дошли до победе" закључио је Обрадовић.

Један од најискуснијих Звездиних првотимаца Марко Симоновић истакао је да Морнар "расте" из године у годину и достигао је висок ниво.

"Одлично познајем браћу Павићевић који годинама воде и подижу тај клуб и заиста им честитам на ономе што су направили. Морамо да будемо максимални, имају одличну екипу, одличног тренера. Сваку грешку кажњавају и пошто су одлични нападачи могу да је кажњавају серијом поена. Спремни су за трчање и транзицију од 40 минута. Јасно је да је наша одбрана много важна да их избацимо из комфорне зоне, али то можемо само ако будемо били "у фокусу" свих 40 минута", рекао је Симоновић.

Утакмица између Црвене звезде и Морнара игра се од 20 сати.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво