Читај ми!

Шћепановић: Нико не може да прети Униксу у Казању

Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић рекао је да нико не може да прети Униксу на домаћем терену, али да његов тим у Казањ иде са идејом и жељом за тријумфом. Црно-бели ће у среду од 18 сати играти са домаћим тимом у трећем колу Еврокупа.

Обе екипе у меч улазе са по једном победом и једним поразом, а тренер Владо Шћепановић је нагласио да је исход неизвестан.

"Никада није лако када идете у Русију и играте после напорног пута и свега што тај пут носи. Нико не може да прети Униксу у Казању, али ми идемо са неком нашом идејом и жељом. Игре на утакмицама против Хувентуда и Венеције нам дају за право да можемо бити оптимисти. Оно што тражим од својих играча је да дају максимум у овом моменту, а за шта ће тај максимум бити довољан, видећемо у среду. Колико енергетски више будемо у утакмици, толико ће нам шансе за тријумф бити веће.", истакао је Шћепановић за клупски сајт.

И капитен Новица Величковић истиче да тим у Казањ не долази са белом заставом.

"Уникс је један од тимова који претендују на сам врх Еврокупа. У последњих 10-15 година се константно налазе међу четири најбоље екипе у Русији. Са Џамаром Смитом сам играо у Бамбергу, он им је најбољи стрелац, сјајан играч. Очекује нас тешко гостовање после тешког пута, али не идемо са белом заставом. Пробаћемо да пружимо што бољу партију и да победимо.", порућио је Величковић.

Тим Партизана је у ноћи између понедељка и уторка стигао у Казањ након преседања у Истанбулу. Због дугог и компликованог пута, црно-бели су кренули дан раније како би што спремнији дочекали дуел против домаћег Уникса који ће се играти у среду од 18 часова. 

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво