Читај ми!

Грину због промашене тројке прете смрћу

Кошаркаш Лос Анђелес лејкерса Дени Грин изјавио је да је након промашене тројке, којом је могао да донесе титулу Лејкерсима у финалу против Мајамија, добио поруке у којима му је прећено смрћу.

Дени Грин шутира катастрофално ове сезоне, а у плеј-офу му је проценат у шуту за три поена пао на 25 одсто.

Тешко је поверовати да се ради о истом играчу који држи рекорд НБА лиге у категорији процента у шуту за три поена у финалу, као и о играчу који током каријере шутира преко 50 одсто са тројке.

Велико незадовољство изражавају највијачи Лејкерса поводом изутезно лоших партија и лошег шута играча који је плаћен 15 милиона долара, првенствено да би шутирао и погађао тројке, поготово отворене.

Ствари су отишле предалеко, јер је након промашене тројке за победу против Мајамија у петом мечу НБА финала, Грин добио поруке у којима му је прећено смрћу.

"Поруке на друштвеним мрежама добијам читаве сезоне, а нарочито у Орланду. Нису ме те претње пореметиле, јер их игноришем. Мишљење тих људи ми не значи ништа. Релевантна су само мишљења људи из наше свлачионице и ако они имају поверење у мене и подржавају ме, онда сам на правом путу", рекао је Грин.

Бек шутер који је освојио титуле НБА лиге са Спарсима и Репторсима, покушава да то уради ове сезоне са Лејкерсима.

"Била је то добра прилика, имао сам више времена него што сам мислио и вероватно сам мало пожурио и због тога сам био мало ван равнотеже. Када бих могао да поновим тај шут, верујте ми да бих све учинио другачије и све бих дао за ту прилику", закључио је Грин. 

Некадашњи кошаркаш љубљанске Олимпије има прилику да поправи утисак већ вечерас, у утакмици број шест. 

Лејкерси воде са 3:2 и победа би им донела титулу. Меч "језераша" и "врелине" игра се од 01.30 часова после поноћи по нашем времену.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво