Јокић и дружина у новој епизоди немогуће мисије

Лејкерси воде у финалу Запада против Денвера са 3:1. Нови дуел игра се ноћас од 3.00. Никола Јокић и екипа Денвера покушаће да то не буде и последњи њихов наступ у овогодишњем плеј-офу.

Пред Нагетсима је тежак посао, поново морају да направе преокрет и да се врате после 1:3 у серији. Није немогуће, али овог пута ривал је можда и најбоља екипа у шампионату.

Лејкерси су повели са 2:0, Денвер је успео да смањи предност, међутим у четвртом мечу бољи су били "језераши" и поново стекли две победе предности, па ноћас имају прву "меч лопту" за пласман у финале НБА лиге.

Да ли Никола Јокић и дужина имају снаге да поново направе преокрет и то против још једне екипе из Лос Анђелеса. Против Клиперса то им је пошло за руком. И тада је Денвер већ био прежаљен, као и сада у дуелу са Лејкерсима.

Да ли Мајкл Мелоун има новог џокера у рукаву, једног већ користи на терену, да помрси рачуне Лејкерсима? Сада још више долази до изражаја губитак оног другог меча, тројком у последњој секунди. Тада су Нагетси "имали" победу али су је испустили и сада би растерећеније ушли у вечерашњи меч.

Сам Јокић је то напоменуо у једном од интервјуа када је поменуо да је требало да они воде са 2:1.

Све то мора да остане по страни и да Јокић и саиграчи хладних глава уђу у овај дуел да се играју кошарке, покажу се у најбољем светлу и покушају да забележе и други тријумф у финалној серији Западне конференције.

Дакле, пред нама је још једна непроспавана ноћ и прилика да уживамо у најбољој кошарци на планети. Дуел дивова донеће нам велико узбуђење, тежак меч. Да ли ће се Лејкерси радовати или ће Нагетси продужити серију и повећати своје шансе да се нађу у великом финалу, остаје да се види.

Пети по реду дуел ЛА лејкерса и Денвер нагитса почиње у 3.00 после поноћи. 

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво