Талентовани кошаркаш Андрија Вуковић званично у Звезди

Један од најталентованијих младих кошаркаша у Европи 15-годишњи Андрија Вуковић потписао је за Црвену звезду, саопштено је на сајту црвено-белих.

Вуковић је рођен 18.01.2005. године, висок је 205 центиметара и може да игра на позицијама крилног центра и центра.

"Ангажовањем Андрије Вуковића, KK Црвена звезда мтс је остварио велику победу након једногодишње административне борбе у којој су и породица Вуковић и Андрија изразили велику жељу да суперталентовани кошаркаш игра за Црвену звезду", наводи се у саопштењу.

Прошао је млађе селекције KK Будућност, са којом је освојио две титуле, а о његовом великом таленту сведочи и податак да је као знатно млађи играч претходно наступао у старијим селекцијама KK "Јуниор" са којим је такође освојио такође две титуле.

"Желим да се захвалим мојој Звезди што је имала стрпљења за мене у протеклом периоду, а након што су се појавиле административне препреке за мој прелазак, омогућила ми наставак школовања и кошаркашки развој од маја прошле године", каже млади кошаркаш.

"Сада када сам регистрован као играч Црвене звезде, могу рећи да су почеле да се остварују моје дечачке жеље. Једва чекам да почнем да на паркету браним боје мог вољеног клуба у ком желим да се остварим као играч и вратим добрим играма за сав труд и бригу коју је руководство клуба показало према мени" рекао је Вуковић.