Приморска, ипак, остаје у АБА лиги

Кошаркашки клуб Приморска издао је саопштење у којем наводи да ће, иако је финансијска ситуација тешка, наредне сезоне играти у Јадранској лиги.

Пре неколико дана појавиле су се информације да Приморска због финансија одустаје од АБА лиге, као и да су из Копра дали одрешене руке играчима у избору нове средине.

Ипак, чини се да су челници словеначког тима нашли спонзора који ће им помоћи да почну такмичење у регионалној кошаркашкој лиги.

"КК Приморска објављује да клуб наставља да фумционише, упркос тешким временима, са свим категоријама, као и да ће се такмичити у свим најављеним такмичењима - првенству и Купу Словеније, као и АБА лиги", наводи се у саопштењу клуба.

Иако се налази у изузетно тешкој сутуацији, клуб је успео да у претходних неколико дана нађе спонзоре.

"Последњих месеци, уложили смо максимум како бисмо одржали најјачи кошаркашки центар на обали. Борили смо се до краја, одржали бројне састанке са потенцијалним спонзорима, партнерима, сарадницима, али до 'пре пар дана били смо уверени да је кошаркашка прича у Копру завршена. У последња два дана договорили смо сарадњу са новим партнерима, пто нам је дало прилику да наставимо даље", наводи се у саопштењу.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво