Читај ми!

Не жели да се враћа, Д'Антони обавестио Хјустон да мења средину

Тренер Хјустона Мајк Д'Антони, обавестио је власника тог НБА клуба да не жели да продужи уговор и буде тренер "ракета" наредне сезоне.

Испадање од ЛА Лејкерса у полуфиналу плеј-офа Западне конференције очигледно ће оставити велике последице у екипи Хјустон рокетса.

Након пораза од 4-1, амерички медији наговестили су да би тандем Харден-Вестбрук могао да се распадне, али ће како ствари стоје, први одлазак бити тренера Мајка Д'Антонија.

Како јавља одлично информиасни Адријан Војнаровски, новинар И-Ес-Пи-Ена, искусни амерички тренер обавестио је власника Хјустона Тилмана Фертиту, да неће тренирати екипу у наредној сезони.

Д'Антонију је истекао уговор на крају ове сезоне и не жели да га продужи, већ је у потрагом за наредном средином.

"Са доста туге, али и захвалности, моја супруга Лорел и ја саопштавамо да је наша авантура у Хјустону завршена и да смо у потрази за новом поглављем у животу. Време проведено овде једно је од најлепших у нашим животима. Не могу довољно да се захвалим породици Фертита, Дарелу Морију, особљу и фантастичним и посвећеним играчима које сам имао привилегију да тренирам", рекао је искусни тренер.

"Хјустон је историјска НБА франшиза, са сјајним навијачима и поносни смо што смо могли да будемо део успеха овде у Хјустону. Из дубине срца, хвала Вам што се учинили да се осећамо као део Хјустона, увек ћемо бити захвални", закључио је у саопштењу Мајк Д'Антони.

Одмах по сазнању да Д'Антони неће бити више тренер Хјустона, почеле су спекулације ко би могао да га наследи и где би сам Д'Антони могао да настави каријеру.

Наводи се да је Тајрон Лу, помоћник у Клиперсима и некадашњи тренер Кливленда, кандидат број један за клупу Хјустона, а након њега и други заменик у Клиперсима, Сем Касел.

Медији у САД наводе да је веома могуће да Д'Антони каријеру настави у Филаделфији, која је недавно отпустила Брета Брауна.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво