Читај ми!

КК Црвена звезда представила дрес за наредну сезону

КК Црвена звезда мтс представио је две гарнитуре дресова (домаћи и гостујући) у којима ће црвено-бели наступати у сезони 2020/2021. То је традиционално урађено на Медиjа дану Евролиге који је одржан у дворани ’’Александар Николић’’, овог пута у посебним околностима уз све прописане мере због епидемиолошке ситуације.

Дресови које је дизајнирао адидас глобал уз помоћ креативног тима Црвене звезде одише клупском традицијом. Домаћа и гостујућа гарнитура су у црвено-белим пругама које су симбол клуба, чувају пребогату традицију и историју што је посебно важно у години када црвено-бели прослављају75. рођендан клуба.

Такође, дрес садржи и детаље који симболизују глобалног лидера у производњи спортске опреме, Звездиног поносног партнера компанију адидас.

Први је говорио директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић који је уочи говора о сарадњи са адидасом у име Клуба изјавио саучешће породици трагично преминулог кошаркаша и 3×3 репрезентативац Дарка Дамјановића.

''Веома нам је драго што смо потписали трогодишњи уговор са таквим гигантом у производњи спортске опреме какав је компанија адидас. Посебна нам је част што смо договорили сарадњу са адидас глобал, а то је привилегија само неколико клубова у евролигашкој породици. Обавеза менаџмента Црвене звезде је да омогући играчима најбоље могуће услове, а један од корака у том правцу је да играчи и имају врхунску опрему у походу на највеће циљеве који су увек обавеза нашег клуба. Адидас и Црвена звезда, то је природан спој, најбољи са најбољима'', истакао је Сунтурлић.

Испред компаније адидас говорила је Тијана Вуковић:

"Желим да се захвалим испред компаније адидас на прилици да будем део једног оваквог догађаја, који је својеврстан увод у све оно што Црвену звезду чека у Евролиги, али и у осталим такмичењима. Драго нам је што ћемо у наредне три године да сарађујемо, обезбеђујући опрему за све селекције клуба, и што ћемо бити партнери на терену и ван њега."

"Адидас као бренд посвећен је креирању најбоље опреме за спортисте, у погледу перформанси, дизајна и квалитета, И да на тај начин помогне спортистима да постижу најбоље резултате. Поред тога све што радимо дубоко је укорењено у спорту, верујемо да спорт има моћ да промени људске животе а те вредности делимо заједнички и сматрам да је то један од најважнијих аспеката ове сарадње", истакла је Тијана Вуковић.

Нови дресови КК Црвена звезда су направљени од најквалитетнијих материјала, а црвено-бели ће осим терена делити у наредним сезонама и исти лого са осталим клубовима из породице адидас у Евролиги: Реал Мадридом, Панатинаикосом и Бајеном из Минхена.

Манекени дресова у дворани ''Александар Николић'' били су капитен Бранко Лазић, Марко Симоновић, Огњен Добрић и Џордан Лојд. Они су позирали камерманима и фотографима видно задовољни униформом коју ће носити у сезони 2020/2021.

Свако је имао снажну поруку када је излазио на терен. Лазић је рекао:

"Да би открио свој пун потенцијал потребно је прво да видиш које су ти границе, а потом да нађеш снагу и храброст да их помериш и да се унапредиш. Ја сам спреман да радим на томе да увек будем најбоља верзија себе, како бих тиме помогао и саиграчима. Јер, ми смо тим", послао је јасну поруку капитен екипе, а затим је на терен изашао Марко Симоновић уз речи:

"Можда постоје људи који су талентованији за кошарку. Али оно што не прихватам да постоји су изговори што неко тренира више и јаче од тебе. Зато сам спреман за непрестану борбу на терену. Спреман сам за сваки поен и победу. За Звезду", рекао је популарни Симке који је носио гостујући дрес.

Ред је био на млађе снаге, а следећи је био Дејан Давидовац:

"Ако желите да играте добро пред хиљадама људи, прво морате на хиљаде њих да надиграте ни пред ким. Звучи тешко? Ја сам спреман за такав изазов! Заједно до победе", рекао је Давидовац.

За крај говорио је Џордан Лојд који је имао своју мотивациону поруку за све гледаоце који су пратили уживо стрим представљања дреса.

"Немој да будеш као већина људи. Већина људи одустаје од својих снова. Спреман сам да се борим за све своје циљеве тако што ћу побеђивати у дресу Црвене звезде. Придружи нам се да заједно живимо своје снове", истакао је бек црвено-белих.

КК Црвена звезда мтс ће накнадно представити и трећу гарнитуру дресова која ће бити нешто сасвим другачије.