Бостон "ометлао" Филаделфију

Селтикси из Бостона први су учесници полуфинала плеј-офа Источне конференције НБА лиге, пошто су и у четвртом мечу серије победили Филаделфију резултатом 110:106.

Предвођени изузетно расположемим Кебом Вокером и поново фантастичним Џејсоном Тејтумом, Селтикси су приредили прву ”метлу” у овогодишњем плеј-офу који се игра у Орланду.

Вокер је био најефикаснији са 32 поена уз по четири и асистенције, док је Тејтум поред 28 поена забележио и 15 скокова. Дакле нови даб-дабл.

Џејлен Браун је додао 16, а немачки центар Данијел Тајс 15. 

Код Сиксерса, којима хје ово истини за вољу био можда и најбољи меч у серији, поново најбољи и најконкретнији Џоел Ембид са дабл-даблом од 30 поена и 10 скокова.

Тобајас Херис се мало тргнуо и допринео са 20 поена, али је и то било недовљно за макар једну победу у серији која се играла до четири победе. По 14 су додали Милтон и Ричардсон.

Пред екипом из Пенсилваније је извесно бурна јесен, у којој ће вероватно бити драстичних промена у "процесу" (тренер, играчи, менаџмент), док Бостон чека бољег из дуела  Торонто - Бруклин, где је такође на прагу "метла", јер актуелни шампиони Репторси воде се 3:0.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво