Дивац: Одлука да не бирамо Дончића је била моја

Легендарни српски кошаркаш и донедавно генерални менаџер НБА тима из Сакрамента Владе Дивац рекао је да је одлука да се на драфту 2018. године бира Марвин Бегли пре Луке Дончића била његова.

Дивац се након још једне лоше сезоне, у којем су Кингси поново остали без плеј-офа, повукао са места првог оперативца франшизе из главног града Калифорније.

За пет година на тој функцији Дивац је урадио пуно ствари на којима му јавност и навијачи замерају, а највећа грешка која му се ставља на душу је пропуст и небирање Луке Дончића, сада велике звезде лиге и Даласа, већ драфтовање често повређеног крилног играча Марвина Беглија.

”То је била моја одлука. И даље верујем да је Марвин велики потенцијал, али, требало ми је више времена да то докажем. Сигуран сам да ће Бегли свима доказати да нису у праву. Међутим, у овој лиги морате одмах да будете ‘прави’. Људи немају стрпљења, али сам се помирио с тим”, истакао је Дивац у разговору за Сакраменто Би

Иако је црни низ ”краљева” без пласмана у доигравање продужен на историјских 14 сезона, Дивац верује да ће успеси и победе ускоро доћи, те не одлази са лошим осећањима.

“Захвалан сам што сам имао прилике да будем генерални менаџер Сакрамента. Нећу никога ‘бацити под аутобус’. Никад не знаш када ће се појавити друга прилика. Оно што је далеко важније од циља јесте начин на који се понашате на путу до њега. Бићу задовољан када Кингси почну да побеђују”, поручио је некада велики ас југословенске кошарке.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво