Мега појачање за Мегу – Миленко Тепић

Мега Бемакс је направио још један корак ка комплетирању екипе за предстојећу сезону пошто је уговор са клубом потписао искусни интернационалац и бивши српски репрезентативац Миленко Тепић (33), који ће се ускоро и прикључити тренинзима екипе тренера Владимира Јовановића, наводи се на сајту клупа.

По потписивању уговора са Мегом, Миленко Тепић је истакао да је у разговору са клубом и тренером пронашао своју улогу у Меги.

"Јако ми је драго што сам поново у Београду и што сам постао члан Меге. Иако је Мега клуб који развија младе играче, у разговору са клубом и тренером Владимиром Јовановићем сам увидео да могу да пронађем своје играчко место и улогу, која је на неки начин и менторска. Даћу све од себе да тим младим момцима помогнем да стасају у добре играче и испуне свој потенцијал, а да то ураде правећи што је могуће боље резултате. Унапред се радујем новој сезони", изјавио је Тепић.

Миленко Тепић је рођен 27. фебруара 1987. године у Новом Саду, висок је 202 центиметра и игра на позицији бека. У богатој играчкој каријери је наступао за Војводину, Партизан (у два наврата), Панатинаикос, Севиљу, Лијетувос Ритас, ПАОК (у два наврата), Орландину, Бриндизи, Варезе док је прошлу годину завршио у Ираклису.

Са Панатинаикосом је освојио Евролигу 2011. године уз две титуле у Грчкој док је са Партизаном освојио девет трофеја (три АБА лиге, четири Суперлиге и два Купа Радивоја Кораћа.

Тепић је освојио и четири злата на Европским првенствима у млађим националним селекцијама а са првим тимом Србије је освојио сребро на Европском првенству 2009. године у Пољској.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се