КК Партизан помогао обнову дома породице Аћимовић

Кошаркашки клуб Партизана помогао је обнову куће навијача црно-белих Горана Аћимовића Аћима, који је недавно преминуо од последица коронавируса.

Како је саопштено, председник КК Партизан Остоја Мијаиловић и извршни директор Млађан Шилобад, посетили су породицу Аћимовић и обишли завршну фазу радова на обнови породичног дома.

"Вест о изненадној смрти Горана Аћимовића Аћима (44) услед последица коронавируса, дубоко је потресла све навијаче Партизана пре готово три месеца. Недуго потом, управа КК Партизан НИС, сазнала је за последњу Аћимову жељу, а то је обнова куће у којој је живео са супругом Јеленом и черкама Софијом и Еленом", наводи се на сајту клуба.

Истиче се да је управа КК Партизан на челу са председником Мијаиловићем, одмах је преузела на себе обавезу да породици Аћимовић помогне у обнови породичног дома и три месеца касније, радови су у највећој мери готови.

"Имао сам прилику да упознам супругу Јелену и ћерке Елену и Софију нашег Горана Аћимовића из Лазаревца. Нажалост, Горана смо изгубили пре неколико месеци, али га нисмо заборавили и никада нећемо. Он је био јако велики навијач Партизана. Наши навијачи су веома важан део клуба, а због људи као што је био Горан, Партизан је данас велики! Колико год да су тешка времена, као што су ова данас, докле год је армија људи уз Партизан, он ће наставити да постоји", рекао је Мијаиловић приликом посете.

"Клуб и пријатељи клуба, којима се овом приликом захваљујем, пронашли су могућност да у овим тешким временима, Јелени, Софији и Елени реновирају породичну кућу у Лазаревцу. То је најмање што смо могли да учинимо за њих, за барем мало, колико год је то могуће, покушамо да умањимо њихову тугу због Горановог одласка", поручио Мијаиловић.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво