Преминуо Мајкл Оџо

Нигеријски кошаркаш Мајкл Оџо, који је играо за Црвену звезду, преминуо је у Београду у 28. години, потврђено је са Малог Калемегдана. Оџо је колабирао током тренинга на стадиону Партизана, хитно је пребачен у Ургентни центар, где је преминуо.

Реанимација у Ургентном центру није успела и доктори су могли само да потврде смрт.

Мајкл Оџо је рођен 5. јануара 1993. године у Лагосу, а кошарку је играо у средњој школи у Америци у Тенесију. Студирао је од 2012. до 2017. године на Универзитету Флорида стејт, где је просечно имао 4,9 поена по мечу.

Професионалну каријеру је почео у Србији у ФМП-у, где је играо једну сезону, док је у Црвеној звезди провео две.

Уговор му је истекао 30. јуна, а на стадиону Партизана је тренирао индивидуално.

"КК Црвена звезда мтс са великом тугом и жаљењем обавештава јавност да је некадашњи играч нашег клуба Мајкл Оџо, изненада преминуо у петак у 27. години живота у Београду. Овај весели див који је био висок 216 центиметара и тежак 147 килограма у дресу Црвене звезде освојио је три трофеја: Титулу АБА лиге, шампионат Србије и суперкуп АБА лиге. Званични уговор са КК Црвена звезда мтс истекао му је 30.06.2020. године, а клуб и Мајкл Оџо растали су се у више него пријатељским односима", навела је Црвена звезда.

"Изненадна и шокантна смрт Мајкла Оџа дубоко је погодила све: играче, тренере, менаџмент и управу клуба у коме је био прихваћен од првог дана, и који је прихватио као свој. Датум и место сахране Мајкла Оџа биће саопштени накнадно. Нека му је вечна слава и хвала", закључују црвено-бели.

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво