Портер поново цепао мрежице, Јокић одличан у победи против Спарса

Денвер нагетси савладали су екипу Сан Антонија са 132:126, а српски центар Никола Јокић пружио је још једну одличну партију у "мехуру" – 25 поена и 11 асистенција.

Иако није успео да забележи нови трипл-дабл, Никола Јокић био је међу најзаслужнијима за победу својих Нагетса против Сан Антонија.

Најбољи центар лиге забележио је 25 поена, уз 11 асистенција и 4 скока, те је још једном показао да је посебно мотивисан када игра против Спарса, које са клупе предводи слектор националне селекције САД Грег Попович.

За разлику од претходног меча, када се мучио у шуту за три поена, Џокер је овога пута погодио три тројке из пет покушаја – и то три заредом.

Екипе су се смењивале у вођству током већег дела утакмице, а Денвер је  почетком последње четвртине направио одлучујућу предност, коју Спарси нису успели да стигну у финишу.

Још једну одличну партију пружио је и Мајкл Портер убацивши 30 поена, уз 15 скокова.

У екипи Сан Антонија истакао се Руди Геј са 24 постигнута поена.

Денвер је и даље трећи на табели Запада, са скором 45-23, док је Сан Антонио пропустио прилику да се приближи осмом месту, последњем које води у доигравање.

Екипи Николе Јокића предстоји тежак распоред, утакмице против Портланда већ следећег дана, Јуте, Лејкерса, Клиперса и Торонта.

У осталим утакмицама које су одигране у дневном термину, Јута је била боља од Мемфиса 124:115, док је Филаделфија савладала Вашингтон визардсе 107:98.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи