Торонто убедљив против Лејкерса, рекорд каријере за Ворена

Након што су на отварању добили неизвесну завршницу против градског ривала, Лос Анђелес Лејкерси су у другом мечу у Орланду убедљиво поражени од актуелног шампиона Торонта са 107:92. Кошаркаш Индијане Ти Џеј Ворен убацио је рекорд каријере од 53 поена у победи над Филаделфијом.

Првих пет минута меча, у којима су Репоторси убацили 13 а Лејкерси нула поена, била је најава крајњег исхода.

Иако су се Лејкерси пробудли, и на крају полувремена чак имали и предност од три поена (44:41), а потом и потпуни егал у трећој деоници, уследила је серија тима из Канаде од 10:0 у финишу последњег квартала, којом су браниоци титуле преломили меч на своју страну.

Истакао се плејмејкер Кајл Лаури са 33 поена (петр тројки), 14 скокова и шест асистенција, а добру подршку дали су му Ануоби са 23, Паскал Сијакам са 15 и Фред Ван Влит са 13 поена.

У пораженом тиму Лејкерса 20 поена, 10 скокова и пет асистенција Леброна Џејмса, 16 је убацио Кајл Кузма а 14 Ентони Дејвис.

Звезда вечери у НБА лиги ноћас је био Ти Џеј Ворен. Бек шутер Индијане је у победи над Филаделфијом до 127:121 постигао 53 поена, што му је нови рекорд каријере.

Упутио је Ворен чак 29 шутева ка кошу, од којих су 20 прошли кроз обруч, међу којима је и девет изван линије за три поена. Није пормашио ниједно од четири слободна бацања, а на свом конту у сјајној ноћи имао је и четири скока, три асистенције и две блокаде за укупно 40 минута на паркету.

По 15 поена додали су Виктор Оладипо и Арон Холидеј, док је у поражом саставу Сиксерса узалудна остала одлична партија Џоела Ембида, који је утакмицу завршио са 41 поеном и 21 скоком, као и добро вече Тобајаса Хериса, стрелца 30 поена.

У осталим мечевима Денвер је убедљиво поражен од Мајамија, Оклахома је лако савладал Јуту резултатом 110:94, а Клиперси рутински славлили против Њу Орленаса са 126:103.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи