Драма Хјустона и Даласа, победе Милвокија и Сан Антонија

Кошаркаши Хјустона надиграли су Далас са 152:149 у драматичној завршници после продужетка, а у осталим синоћним утакмицама наставка НБА лиге Милвоки је надиграо Бостон са 119:112 а Сан Антонио био бољи од Сакрамента са 129:120 упркос добрим партијама наших интернационалаца.

За игру врло расположени Џејмс Харден обележио је драматични дуел Хјустона и Даласа у наставку НБА лиге, не само што је био најефикаснији играч меча већ је био и играч одлуке постижући поене у књучним моментима утакмице.

Далас је добро ушао у меч и већ од старта повео одржавајући разлику до самог финиша меча који је добрим делом изгледао као надигравање Порзингиса и Луке Дончића са Харденом и Вестбруком. 

Далас у последњи минут меча улази са предношћи од чак седам поена и када се учинило да је осигурао победу на сцену ступа Џејм Харден који серијом погодака доноси изједначење и обезбеђује продућетак.

У наставку игре Хјустон преузима иницијативу, преокреће резултат у своју корист и успева да задржи предност до коналне победе са 152:149. 

Харден је меч завршио са чак 49 постигнутих поена, а Вестбрук је додао 31 поен уз 11 скокова и 8 асистенција.

На другој страни Криспас Порзингис је био најефикаснији у Даласу са 39 поена, а Лука Дончић је меч завршио са троструким двоцифреним учинком од 28 поена, 13 скокова и 10 асистенција.

У мечу Сан Антонија и Сакрамента одвијала се равноправна борба све до самог финиша када су кошаркаши Спарса преузели иницијативу и у последњем минуту дошли до убедљиве предности која им је донела победу.

Најефикаснији играч је био Деарон Фокс из пораженог тима са 39 поена, а одлично су га пратили српски интернационалци Богдан Бограновић и Немања Бјелица са 24 и 12 поена, али су то кошаркаши Сан Антонија успешно анулирали тимском игром.

У победничком тиму најефикаснији су били Дерозан и Дерик Вајт са 27 и 26 постигнутих поена.

У мечу Милвокија и Бостона већ није било толико неизвесности јер су кошаркаши Милвокија од старта повели и успешно одрћавали предност до коналне победе са 119:112.

Кошаркаши Бостона су само у финишу трећег дела меча успели фа на кратко изједначе и запрете преокретом, али је то било све.

Тим победника је по ефикасности предводио Јанис Антетокоунмпо са 36 поена уз 15 скокова и 7 асистенција, а у пораженом тиму најефикаснији је био Маркус Смарт са 23 поена.
 

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво