Обрадовић: И даље пратимо дешавања на тржишту

Нови тренер Црвене звезде Саша Обрадовић поручио је да он и стручни штаб и даље помно прате ситуацију на кошаркашком тржишту.

Звезда је овог лета довела Лендрија Нока, Џордана Флојда, Корија Волдена, Ленгстона Хола и Марка Симоновића. Међутим, ту вероватно неће бити крај.

”И даље пратимо дешавања на тржишту. Доста је ту непознаница и због промена календара у Америци. Сада је и питање да ли ће се играти Развојна лига, што значи да ће велики број играча нагрнути у Европу, а то значи и да ће бити повољније да се ангажују. Већ их има доста слободних и од прошле године. У сваком случају, жеља нам је да кроз тренинге мало искристалишемо ситуацију, па да у складу са тим истражујемо друге опције”, рекао је Обрадовић за Спортски журнал.

Он је открио и то да ће након неопходних психо-физичких, а пре свега ковид-19 тестирања, екипа 11. августа кренути на планину. Међутим, услови и припреме сасвим сигурно неће бити редовни.

”Не смем да будем оптерећен праксом који план нисам успео или нећу успети да спроведем, већ како да из дате ситуације извучемо максимум за екипу и да при томе сачувамо здравље играча. И на том пољу ће се препознати победници. Видеће се ко је више дисциплинован, ко је спреман да физички и психички изнесе све изазове. А биће их доста”, рекао је шеф струке Црвене звезде.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи