Било му је досадно у НБА кампусу па је ”скоконуо” до стриптиз клуба

Кошаркаш Лос Анеђелес клиперса Лу Вилијамс напустио је ”bubble” и провео ноћ у омиљеном стриптиз клубу, те је због тога кажњен и мораће у десетодневни карантин.

Иако је НБА лига обезебедила сјајне услове у кампусу у оквиру ”Дизнијевог света” у Орланду, некима то ипак није довољно.

Један од њих је сјајни бек и стандардни кандидат за најбољег шестог играча лиге Лу Вилијамс, који је пријавио одлазак из кампуса због приватних разлога, тачније сахране, а онда ноћ провео у омиљеном клубу у Мајамију, који је спада у групу ”gentelmen’s club”-ова.

А одао га је репер и пријатељ Џек Харлоу, који је објавио слику са Вилијамсом на свом Инстрагам профилу, иако је убрзо потом невешто покушао да се оправда говорећи да је реч о старој фотографији.

Међутим, на њој је Вилијамс носио маску коју су играчи добијали само у НБА кампусу, па јасно да је она заправо врло ”свежа” и потиче из Magic City-a.

НБА је убрзо покренула истрагу, у оквиру које је Вилијамс признао свој прекршај, због којег ће десет дана морати да проведе у карантину и пропусти две утакмице наставка сезоне (почетак 30. јула).

Да ли ће Клиперси додатно казнити Вилијамса за сада није познато јавности, али с обзиром да је тренер Док Риверс рекао да ”није срећан” због тог догађаја, вероватно ће неких санкција за ”свит Луа” ипак бити.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво