Партизан представио Шћепановића, а он обећао ”крв, сузе и зној”

Кошаркашки клуб Партизан представио је данас Владу Шћепановића као тренера првог тима. Велика ми је част што сам на овом месту, а амбиције клуба су да будемо најбољи у сваком такмичењу у којем играмо, поручио је Шћепановић.

Црно-бели су објавили слику новог тренера са председником клуба Остојом Мијаиловићем, који је новом тренеру пожелео добродошлицу и пуно успеха у раду.

"Пожелети добродошлицу партизановцу попут Влада Шћепановића било би сувишно, јер је КК Партизан његов дом и његов останак је ствар којој се сви радујемо. Уз подршку свих који воле Партизан, заједно можемо до остварења највиших циљева. Срећно Владо!", написао је Мијаиловић на Твитеру, а готово исте реченице поновио је и на почетку снимка представљања.

Он је додао да није било пуно размишљања о наследнику кад је Тринкијери одлучио да напусти Партизан.

”Некако сам од самог доласка Владе у струни штаб 2018. године имао осећај да ће једног дана бити тренер Партизана. И сада када се ослободило место нисмо пуно размишљали и трагали за тренером и поред бројних понуда менаџера, већ смо људи у клубу и ја од првог дана били за то да Владо буде нови тренер”, открио је Мијаиловић. 

”Једна од мојих највећих животних жеља се управо остварила. Ово је велика част за мене, али и обавеза која је преда мном и мојим стручним штабом. Оно што у овом тренутку могу да обећам је она Черчиловска - крв, сузе и зној. Нећу сада ништа обећавати али Партизан је велики клуб и сви ми знамо где он треба да буде”, рекао је Шћепановић на почетку свог обраћања.

Упитан за амбиције клуба у новој сезони бивши репрезентативац Југославије је рекао да су оне ”највеће могуће у сваком такмичењу у којем ће Партизан играти”. 

Шћепановић је рекао и да ће стил игре бити у складу са филозофијом Партизана, али да ће он свакако у то унети и лични печат.

”Никад нисам волео да копирам било кога. Увек, и пре као играч и сада као тренер имам своје неке погледе на кошарку. И наравно у складу са квалитетима играча које имамо правиће се и игра Партизана”, рекао је црногорски тренер. 

Уговор између Шћепановића и Партизана потписан је на две године. 

Стручни штаб ће уз њега чинити: Александар Матовић, Дејан Мијатовић, проф Владимир Копривица и други сарадници који до су и до сада чинили стручни штаб.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара