Јокић негативан, Нагетси без прве звезде отпутовали на Флориду

Прва звезда Денвера Никола Јокић није отпутовао са својим саиграчима у Орландо где ће Нагетси играти остатак НБА сезоне. Српски центар негативно је тестиран на коронавирус, али није могао да се прикључи тиму на путу за Флориду.

НБА лига званично се враћа 30. јула и екипе су полако почеле да пристижу у Орландо, а екипа Денвера стићи ће у Дизнијев комплекс без прве звезде Николе Јокића.

Тренер Девера Мајк Мелоун очекивао да ће се Јокић вратити у САД и заједно с екипом отпутовати у Орландо, што се на крају ипак није десило. 

Центар Денвера два пута је негативно тестиран на коронавирус, али због новог правилника лиге није могао да се прикључи саиграчима на путу за Флориду. Према изворима из лиге Јокић још није стигао у Сједињене Државе.

Према новом протоколу НБА лиге, Јокић мора доставити два негативна теста из Србије да би се могао вратити у Америку, а након тога урадити и два нова теста у клубу, пре него добије дозволу да се прикључи саиграчима.

Јокић је ове сезоне убедљиво најбољи играч Денвера и у просеку постиже 20,2 поена по мечу, 10,2 скокова и 6,9 асистенција.

Наставак регуларног дела сезоне, у ком ће свака екипа одиграти осам утакмица, почеће 30. јула дербијем Лос Анђелеса између Лејкерса и Клиперса, као и сусретом Јута - Њу Орлеанс.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара