Богдановић о наставку НБА сезоне: Било би најгоре све прекинути на пола

Српски кошаркаш и репрезентативац Богдан Богдановић припрема се у Сакраменту за наставак НБА сезоне, који ће се почев од 30. јула одиграти у Орланду. Он је у разговору са српским медијима говорио о томе какве су процедуре и како изгледа ”нови” кошаркашки живот.

Збо специфичне ситуације у целом свету, Богдан је био приморан да свој кошаркашки камп, који се обично организује на теренима у Београду, пребаци ”онлајн”, а део тог пројекта у којем су учествовале многе НБА звезде подразумева и разговор са новинарима.

Богдан је током тог ”зум” видео позива открио како му изгледају дани и теренинзи у новим околностима, али и како ће то изгледати у ”Дизнијевом свету” у Орланду.

”Препорука је да будемо што више изоловани. Описали су нам правило да смо до 22. јула у карантину, нема мешања са другим хотелима, не можемо ни да користимо занимације, што више у соби. Сваки други дан тестирање. Сада смо исто имали тестирања сваки други дан, када дођемо у дворану исто смо тестирани. Тренинзи су по два сата за све екипе. Утакмице су разбацане, као светско такмичење. Биће занимљиво, ново искуство”.

Ипак, нека доза страха и неизвесности шта ће бити ипак постоји.

”Било би доста тешко да тамо одемо, неко се зарази, и онда због њега... То би био стравичан притисак на тог играча, зато мислим да ће се пазити. Мислим да не може боље од тога што се тиче организације. Ако се деси случај, Силвер је рекао да ће се прекинути. Најгоре би било да се поново заустави на пола”, сматра Богдановић, чији Сакртаменто Кингси и даље имају шансу да се домогну осмог места на Западу и плеј-офа НБА лиге.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара