Кокошков мења Обрадовића у Фенеру!

Како јављају турски медији али и познати НБА инсајдер Адријан Војнаровски, селектор Србије Игор Кокошков биће нови тренер Фенербахчеа из Истанбула.

Снажна експлозија и трансфер ”бомба” одјекнула је у четвртак поподне на Босфору - наводно, нови тренер Фенербахчеа биће српски тренер Игор Кокошков.

Селектор ”орлова” и помоћни тренер НБА тима Сакраменто Кингса је, како се наводи, прихватио је издашну понуду турског клуба да наследи легендарног Жељка Обрадовића, који је и поред првобитно постигнутог договора о наставку сарадње на још три године ипак напустио клупу жуто-плавих.

Након те одлуке најтрофејнијег тренера Европе почела је лицитација ко ће бити његов наследник, спомињали су се Шарунас ЈасикевичијусАндреа Тринкијери, Уфук Сариџа, али је избор на крају ипак пао на некадашњег првог тренера Финикс Санса и шампиона Европе са Словенијом 2017. године.

Игор ће са Фенером потписати уговор о сарадњи на три године (2+1), али ће тим преузети тек након што са Кингсима заврши НБА сезону у Орланду, за коју припреме увелико трају.

Очекује се да званична потврда из клуба стигне током викенда. 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво