Двојица играча Бруклина имају коронавирус, завршни турнир НБА лиге у све већем проблему

Двојица кошаркаша Бруклина сазнала су да имају коронавирус месец дана пред наставак НБА лиге. У питању су центар Диандре Џордан и бек Спенсер Динвиди.

Искусни Џордан је објавио да сигурно неће отићи на завршни турнир у Орланду, иако би до тада требало да се опорави од ковида 19.

"Сазнао сам синоћ и данас ми је потврђено да имам позитиван тест на коронавирус од када сам се вратио на територију свог тржишта (Бруклин). Због тога нећу бити у Орланду по наставку сезоне", навео је Џордан.

Што се тиче Динвидија он жели да игра, али је забринут пошто је поазао одређене симптоме, за разлику од малтене свих спортиста.

"Да будем јасан, ја нисам одустао од играња и желим то да урадим. Нажалост, један сам од оних случајева са разним симптомима", навео је Динвиди.

Уколико је буде имао, Динвиди жели да искористи прилику и да презиме на дресу промени у "trillion" (на српском билион) чиме ће, уз број 26, истаћи јавни дуг Сједињених Америчких Држава.

Њих двојица су само нови случајеви у низу у најјачој кошаркашкој лиги света, пошто је претходних недеља потврђено да је више од 20 НБА играча заражено коронавирусом.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво