Тринкијери и Партизан, где је запело?

Неизвесност у редовима КК Партизан, а поготово код навијача тог клуба и даље траје пошто је статус тренера Андрее Тринкијерија још увек нерешен и нејасан. Италијан има понуду Партизана, али и опцију да каријеру настави у минхенском Бајерну.

Наиме, иако важећи уговор између италијанског стручњака и београдског тима предвиђа и сарадњу за наредну сезону, у њему постоји и опција да тренер оде уз накнаду.

А када се на то дода и интересовање минхенског Бајерна, које није једнострано, могућност да Партизан овог лета поново тражи тренера се повећава.

Недавно је сам Тринкијери на Твитеру поставио (не)двосмислену поруку, обративши се пре свега навијачима Партизана.

”Вратио сам се кући, у Италију! Незаборавно време и најбољи навијачи...", написао је Тринкијери уз симболе кошаркашке лопте и црно-бела срца.

А с обзиром на то да се играчима током сезоне углавном дуговало и каснило са платама, постоји историја трвења и неспоразума на релацији тренер-управа клуба, тачније председник Остоја Мијаловић.

Мијаиловић се током викенда огласио и рекао да је Тринкијеру изнета нова, како каже, јака и у датим условима одлична понуда за наставак сарадње у сезони у којој ће буџет извесно бити мањи него претходне, у којој је, како је раније неколико пута истицао председник црно-белих, он био највећи у славној историји клуба.

Готово завршен прелазак Корија Волдена у редове највећег ривала Црвене звезде не иде у прилог Мијаиловићу, с обзиром да је Тринкијери неколико пута поручивао да је амерички комбо-бек изузетно важан шраф његовог црно-белог тима.

Не треба пренебрегнути чињеницу да је Тринкијери тешко поднео одвојеност од породице током првог таласа пандемије коронавируса, те се поред Минхена као опција за наставак његове тренерске каријере помиње и повратак кући, ”на чизму”.

Епилог догађаја и преговора између две стране биће познат до краја седмице.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво