Кампацов шоу, Реал се ”извадио” против Валенсије

Кошаркаши Реал Мадрида победили су екипу Валенсије резултатом 95:90, у дерби мечу трећег кола групе Б на финалном турниру Ендеса лиге.

Спектакуларну партију приказао је Аргентинац Факундо Кампацо, који је меч завршио са дабл-дабл учинком и био кључан за победу ”краљевића”.

Он је за 37 минута у игри убацио 29 поена и имао 11 асистенција, уз три украдене лопте и два скока за укупни индекс корисности 42!

То је највећи индексни рејтинг у последњих 25 пет година славног глуба из престонице и учинка од 44 индекса поена који је 1995. имао славни Литванац Арвидас Сабонис.

Кампацов сународник Габријел Дек додао је 14, Амерканац Треј Томпкинс убацио је 13, док је Џејси Керол меч завршио са 11 поена.

Код ”домаћина” најрасположенији Алберто Абалде са 17, док је српски бек Вања Маркинковић био запажен са 14 (тројке 4/5).

Овом победом екипа из Мадрида је дошла до друге победе на турниру и додатно закомпликовала ситуацију на табели групе Б, пошто сада четири екипе имају скор 2-1 (Валенсија, Реал, Сан Пабло Бургос и Гран Канарија).

У првом мечу дана ”Гранка” је после продужетка надиграла Сан Пабло Бургос са 91:87.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво