Објављен шири списак "орлова", на њему и Калинић

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков направио је шири списак од 31 играча који ће учествовати на припремама на Копаонику. Због пандемије коронавируса, репрезентативна такмичења су отказана, али Кокошков жели да окупи играче ради одржавања тимског духа.

"Мушка сениорска репрезентација Србије окупиће се и тренирати од 25. јуна до 5. јула у својој традиционалној бази хотелу "Гранд" на Копаонику", наводи се из Кошаркашког савеза Србије.

Селектор Игор Кокошков саставио је шири списак од 31 играча који ће се наћи на припремама.

На списку су: Милош Теодосић, Мирослав Радуљица, Стефан Јовић, Василије Мицић, Немања Недовић, Никола Калинић, Огњен Јарамаз, Раде Загорац, Стефан Бирчевић, Урош Трифуновић, Никола Јанковић, Новица Величковић, Лука Ашћерић, Никола Ребић, Бранко Лазић, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Бориша Симанић, Никола Јовановић, Огњен Кузмић, Стефан Ђорђевић, Стефан Пот, Марко Пецарски, Алекса Раданов, Марко Радовановић, Алекса Аврамовић, Немања Дангубић, Лука Митровић, Далибор Илић, Стефан Јанковић и Алексеј Покушевски

Услед пандемије коронавируса, репрезентативна такмичења овог лета су отказана, али су  селектор Игор Кокошков и стручни штаб донели одлуку да на десетодневним припремама одрже тимски дух националног тима и на тај начин се припреме за изазове који предстоје.

У среду 24. јуна, у јутарњим часовима биће обавезно тестирање играча и чланова стручног штаба на коронавирус.

На десетодневне припреме селектор Кокошков је позвао све играче који су доступни, па се тако на списку репрезентативаца не налазе кошаркаши који играју у Немачкој, Шпанији и НБА, где је сезона у јеку или ће се ускоро наставити.

Сам селектор Кокошков неће моћи да води припреме, због клупских обавеза у Сакраменту, већ ће то чинити његови асистенти Дејан Милојевић, Владимир Јовановић, Јовица Антонић и Богдан Караичић, док ће за физичку припрему бити задужени проф. Владимир Копривица и Владимир Радоњић.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво