Кошаркаш Партизана Никола Јанковић заражен коронавирусом

Кошаркаш Партизана Никола Јанковић био је позитиван је на тестирању на коронавирус. Цела екипа и стручни штаб биће подвргнути тестирању.

Коронавирус ушао је и у кошаркашки клуб Партизан, пошто је Никола Јанковић био позитиван на тестирању.

"Центру Партизана НИС, Николи Јанковићу, потврђено је присуство вируса Ковид 19 у организму. Након завршетка сезоне, Јанковић је планирао да путује у иностранство на одмор и сходно прописаним процедурама, обавио је тест на коронавирус. Ипак, тест је потврдио присуство вируса у организму, иако Јанковић тренутно нема никакве симптоме", навели су црно-бели у саопштењу.

"У складу са инструкцијама лекара, Никола Јанковић се одмах упутио у самоизолацију. Остали првотимци и чланови стручног штаба, биће превентивно тестирани у најкраћем року", додају из Партизана.

Јанковић има 26 година, кошаркашку каријеру почео је у Белгији играјући за Шарлероа, потом наступао за Мегу, Олимпију, Сакарију, Естудијантес, да би у Партизан дошао крајем 2018. године.

Јанковић је био један од кошаркаша који је учествовао  на опроштајној утакмици доскорашњег тренера Меге Дејана Милојевића у четвртак.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво