Звезда кренула у акцију ”Купујмо домаће”, из Америке враћен Поповић

Млади српски центар Никола Поповић, некадашњи играч јуниорског тима Црвене звезде, вратио се у тим са Малог Калемегдана након четворогодишњег боравка на Бостон Колеџу у Америци.

Овај 211 центиметра високи Бањалучанин, који покрива позиције 4 и 5, са својим матичним клубом потписао је четворогодишњи уговор.

Враћањем Поповића Црвена звезда је практично кренула са трансфер политиком "Купујмо домаће", коју је недавно најавио председник клуба Небојша Човић.

"Драго ми је да се враћам у своју кућу. Претходне четири године провео сам у САД, направио сам важан корак, стекао образовање, стекао и додатно играчко искуство и враћам се у Црвену звезду где желим да оставим велики траг. Сматрам да сам донео најбољу одлику и да сам изабрао најбољи пут. Сада је на мени да радим, да тренирам и да се наметнем", рекао је приликом потписа уговора Никола Поповић, који је током каријере на Бостон Колеџу био један од најбољих центара у Еј-Си-Си конференцији, једној од најјачих у Ен-Си-Еј-Еј лиги.

Према договору, Никола ће прву од четири сезоне провести у дресу ФМП-а, где ће се привикавати на захтеве европске кошарке.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво