Виртус: Одлука Евролиге очекивана, ту смо ако неко одустане

Генерални директор Вируса из Болоње Лука Баралди изјавио је да је одлука Евролиге о саставу екипа за следећу сезону била очекивана, као и да је клуб из Болоње спреман да игра у најјачем кошаркашком такмичењу ако неко од тих тимова одустане.

Евролига је завршила сезону 2019/20, а у наредној ће се такмичити истих 18 екипа.

"Нисам изненађен том одлуком, пре два месеца сам рекао да ће се то догодити. Добро је што су сачекали до сада и добро је што су поништили сезону. Евролига је перфектно одрадила посао, а не као Кошаркашки савез Италије и Лига који су у журби донели одлуку", рекао је Баралди за италијанску Републику.

Виртус је преко Еврокупа тражио учешће у елитном клупском такмичењу, а у тренутку прекида сезоне због пандемије корона вируса, тим који са клупе предводи Александар Ђорђевић спремао се за четвртфинале против Монака.

"Прво да видимо да ли ће сваки од тих 18 тимова желети да игра у Евролиги следеће сезоне. Панатинаикос је изразио одређене сумње. Ако сви потврде учешће, онда Виртус нема никакве шансе. Већ смо попунили одређене формуларе у случају да неко откаже учешће како би нас Евролига узела у разматрање", закључио је Баралди.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара