Вориорси (ни)су уживали у титули са Дурентом 2018. године

Године 2018. Голден Стејт је освојио своју последњу титулу шампиона НБА лиге, али играчи и организација Вориорса наводно нису уживали у друштву Кевина Дурента. Он се, логично, не слаже са таквим причама.

Наиме, генерални менаџер ”ратника” из Сан Францска Боб Мајерс сматра да је титула освојена на крају сезоне 2017/18 била само добро одрађен посао, али не и уживање.

"Друга титула са Кевином била је као да смо урадили оно што је требало да урадимо, као добро одрађен посао. То није било уживање. Сигуран сам да се много људи осећа другачије и нико за то није крив. Једноставно речено, она није имала ту тежину и осећај угођаја”, рекао је Мајерс.

Такав став човека, који је један од најзаслужнијих за успехе Вориорса, може да чуди с обзиром да је у финалу убедљиво савладан велики ривал Кливленд, предвођен Леброном Џејмсом и то са максималних 4-0 у победама.

На ту изјаву Мајерса убрзо је реаговао и сам Дурент, који је на Инстаграму написао:

”Ове црнње ми изгледају баш срећно на овој слици”, био је директан и оштар тамнопути играч који је након поменутог финала добио титулу за најкориснијег играча (МВП).

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво