Ребић: Kофери спаковани, чекам лет из Москве за Београд

Kошаркаш руског Јенисеја и бивши играч Црвене звезде Никола Ребић рекао је да је било очекивано да се ВТБ лига прекине и поништи због ситуације са коронавирусом.

Ребић се тренутно налази у Москви, где чека лет за повратак у Београд.

"Било је очекивано да се догоди ово са стопирањем лиге и након свега што се догађа. Имали смо утакмицу у Kазању, али одмах по слетању саопштили су нам да је лига прекинута и поништена и одмах смо се вратили за Kраснојарск. Наравно, здравље је на првом месту, надали смо се и желели да сазнамо што пре коначну одлуку. Међу последњима смо прекинули играње кошарке, али смо први донели дефинитивну одлуку да се лига поништава. Тренутно сам у Москви. Спаковао сам се и чекам лет за Београд", рекао је Ребић за сајт Црвене звезде.

Бивши плејмејкер црвено-белих истиче да још није свестан целокупне ситуације, јер у Русији нема никаквих ограничења.

"Сада то постаје јаче, вирус није толико узео маха, али пратим помно шта се догађа у Србији, Европи и свету. У контакту сам са породицом и пријатељима. Схватам величину овог проблема и да је ситуација јако озбиљна. Зато апелујем на све да остану у кућама, да се придржавају препорука и савета људи који се боре са овом пандемијом, као што то константно говоре и препоручују и у Русији и верујем да ће се ситуација нормализовати", закључио је Ребић.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара