Познати сценарији за наставак НБА лиге

НБА лига разматра сценарије у којима би сезона била настављена. Један од најреалнијих јесте да се, када се створе услови за наставак, одигра пар утакмица и одмах пређе на плеј-оф фазу.

Како преноси увек добро обавештени новинар И-Ес-Пи-Ена Адријан Војнаровски, НБА разматра разне сценарије по којима ће се лига наставити.

У разговору Војнаровског са људима блиским врху такмичења, помиње се наставак сезоне крајем Јуна, уколико се стекну услови.

НБА лига суспендована је 11 марта до даљег, након што је центар Јуте Руди Гобер био позитиван на тестирању коронавируса.

У међувремену су заражени и Гоберов саиграч Донован Мичел, млади навијач Јуте којем је Гобер поклонио знојницу и дао аутограм, као и центар Деторита Кристијан Вуд.

Како наводи Војнаровски, власници тимова састају се са челницима лиге и разматрају се разни сценарији.

Обе стране су свесне озбиљности ситуације, а неки од предлога који су најчешће помињани јесте да би лига, уколико се стекну услови, буде настављена крајем Јуна и то без присуства публике.

Одиграло би се само неколико мечева, а онда убрзо прешло на плеј-оф фазу такмичења.

Комесар НБА Адам Силвер прекинуо је лигу 11. марта након што је већина тимова одиграла око 65 утакмица, од 81 колико би требало.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво