Гобер се извинио због немара: Нема изговора за моје понашање, осрамоћен сам

Центар Јуте џез Руди Гобер огласио се на Инстаграму пошто је потврђено да има коронавирус. Гобер је сопственим немаром угрозио саиграче и читаву лигу, због чега се јавно извинио играчима и навијачима.

Такмичење је прекинуто чим је потврђено да је центар Јуте Руди Гобер заражен коронавирусом, највише због сопственог немара. Гобер је постао кандидат за будалу године и носи највећу одговорност што је вирус почео да се шири међу играчима у најјачој лиги света јер је заразио и прву звезду Јуте Донована Мичела.

"Желим да се захвалим свима који брину и који су ми пружили подршку током претходна 24 часа. Преплавиле су ме емоције чим сам сазнао да сам заражен коронавирусом, а углавном сам био уплашен, напет и осрамоћен", написао је на Инстаграму.

Он се извинио због свог понашања које је угрозило све у најјачој лиги света.

"Као прво и основно желео бих да се извиним свима које сам потенцијално угрозио, али с друге стране ни ја нисам знао да сам заражен. Био сам немаран и за моје понашање нема изговора. Надам се да ће вам ово послужити као упозорење и да ћете коронавирус сви схватити озбиљно."

Гобер је истакао да жели да помогне свима који су се нашли у истој ситуацији као он.

"Урадићу све што могу да својим искуством едукујем друге и учиним да вирус престане да се шири. Збринут сам и доктори воде рачуна о мени. Хвала вам на подршци и волео бих да сви пратите безбедносни протокол, да останете здрави и безбедни. С љубављу, Руди Гобер", навео је француски кошаркаш.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво