Партизан против Трента у "Арени" за предност домаћег терена

Кошаркаши Партизана дочекују Тренто у "Штарк Арени" у последњем мечу Топ 16 фазе Еврокупа. Меч се игра од 21 час, а ток меча можете пратити на нашем порталу.

Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је да се његова екипа ужелела домаћег терена, али да против Трента очекује тежак меч.

 "После скоро месец дана се враћамо у 'Арену', мало смо се ужелели играња у тој атмосфери, иако имамо фантастичну подршку где год да се појавимо. Утакмица са Трентом је специфична и на свој начин изузетно тешка. Они имају добре играче, у стању су да одиграју добро, али то у овој Топ 16 фази нису до сада показали", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Последњи меч Топ 16 фазе црно-бели дочекују на првом месту у групи Е са четири победе и једним поразом, док је Тренто на четвртој позицији са свих пет пораза.

"Играмо против екипе која има шта да покаже и верујем да ће дати све од себе да у последњем мечу оставе што јачи утисак. Морамо бити максимално концентрисани и спремни да 40 минута играмо у јаком ритму. После месец дана играмо у Арени, претходни пут је била пуна. Искрено, много би нам значило да и сада посета и енергија са трибина буду на сличном нивоу", поручио је капитен црно-белих Новица Величковић.

На тај начин, црно-бели би обезбедили предност домаћег терена у свим каснијим фазама такмичења, без обзира на име противника.

Меч се игра од 21 час, а ток меча можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво