Сјајни Леброн подучавао Зајона, Јанис и Бакси не посустају

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса савладали су у Стејплс центру Њу Орлеанс 118:109. Леброн Џејмс одиграо је одличан меч постигавши 40 поена, док је са друге стране Зајон Вилијамсон убацио 29. Милвоки бакси наставили су серију победа савладавши Торонто 108:97.

Тим из Лос Анђелеса остварио је 44 победу у сезони и уз само 12 пораза убедљиво држи прво место на Западу.

Пеликанси су се борили у Стејплс центру колико су могли, неколико пута се враћали у игру, али су Лејкерси предвођени сјајним Леброном Џејмсом осујетили сваки напад гостију.

"Краљ" Џејмс одигао је одличан меч убацивши 40 поена (17-27), иу осам скокова и шест асистенција, али и седам изгубљених лопти. „Обрва" Дејвис имао је 21 поен (6-21) 14 скокова, и 6 блокада.

Пеликансе је предводио Брендон Инграм са 34 поена, док је будући суперстар Зајон Вилијамсон уписао је 29 поена (8-18).

У дербију истока Милвоки је славио против Репторса у Торонту са 108:97 наставивши своју серију победа. Бакси имају убедљиво најбољи скор у лиги - 50 победа и само осам пораза!

Најефикаснији у тиму из Висконсина био је Крис Мидлтон са 22 поена, док је Јанис Адетокумбо био надомак трипл-дабла . 19 поена, 19 скокова и осам асистенција.

За Репторсе је 22 поена постигао је Паскал Сијакам, док је Кајл Лаури убацио 10 уз веома лош шут из игре.

Џејсон Тејтум је са 36 поена предводио Бостон до победе над Портландом - 118:106. У редовима Блејзерса најефикаснији је био Меколум са 28 поена.

Денвер је славио у дуелу са Детроитом уз добру партију Николе Јокића, док је Сакраменто био бољи од Голден Стејта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво