Јокић за РТС пред ол-стар: Само да победимо

Никола Јокић је пред ол-стар меч изнео своје виђење овог спектакла. Такође, осврнуо се и на НБА сезону и рекао је да је у плеј-офу све могуће.

„Само да се упишем и да победимо",рекао је уз осмех Јокић и додао: „Имаћемо још састанак. Драго ми је што сам променио екипу. Изгубили смо прошле године и надам се да ћемо победити ове године и да ће бити занимљивије", одговорио је Јокић на питање какав је план Леброновог тима.

„Ово је лепа ствар не само за мене, јер овде представљам и Србију. Мислим да је лепа ствар да неко са наших простора буде у тој причи. Мислим да ми не видимо то као велику ствар, али Американци који живе овде и раде овај посао доживљавају ово као нешто велико."

Потом се осврнуо на НБА сезону. Да ли Денвер има веће шансе у плеј-офу него прошле сезоне?

„До плеј-офа је свака утакмица битна. Кад се дође у плеј-оф онда је све могуће. Прошле сезоне смо играли седам утакмица са Сан Антонијом који је био седми. После исто и са Портландом. Видећемо...", рекао је он и додао ће се тек на крају сезоне видети да ли је направљена грешка што у прелазном року није стигао играч звучнијег имена.

Шта му је драже кад поентира или кад асистира?

„Поен усрећује само једнога, а асистенција двојицу. Тако да цео свој живот играм на асистенцију", закључио је Јокић, који се у једном тренутку док је говорио на српском појавио на великом екрану ”Винтраст” дворане, што га је пријатно изненадило.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар