РТС на Ол-стару: Медији, звезде и чекање на Николу Јокића

Неколико играча после утакмице на Ол-стару обрате се медијима у прес соби за интервјуе, где их чека и по неколико десетина новинара. Један број је у такозваној микс-зони, где новинари имају прилику да са њима причају мало директније.

Зајон Вилијамсон је врло популаран међу навијачима, који су хтели и да га прогласе МВП-јем сусрета, али је титулу ипак понео Мајлс Бриџис.

Поред саме утакмице Звезда у успону, коју је Тим САД добио трећи пут заредом на Ол-стару резултатом 151:131, било је и више других објава, сусрета и награда.

Тако је установљена награда за медије, коју је ове године добила емисија на мрежи Ти-Ен-Ти, коју поред осталих воде Шакил О'Нил и Чарлс Баркли.

Један од главних догађаја биће у суботу увече, када је заказан сусрет са руководиоцем НБА лиге Адамом Силвером, који ће одговарати на питања новинара. Силвер је одржао предавање на којем је говорио о жељи да људи и код куће могу да се што више осећају као да су на утакмици, а њему се на бини придружио познати глумац Бил Мари, у улози продавца виршли.

Медијски дан главног догађа, утакмице између Тима Леброн и Тима Јанис, неће бити организован у "Јунајтед центру" где се игра Ол-стар, већ у "Винтраст арени". Тамо ће бити одржана конференција за штампу, на којој ће говорити играчи.

Током суботњег дана биће организован и камп за младе кошаркаше без граница.

Другог дана Ол-стара, односно ноћи по средњоевропском времену, на програму су између осталог такмичења у закуцавању и брзом шутирању тројки, док ће све бити заокружено дуелом највећих звезда између суботе и недеље.

Другу годину заредом, Србија ће имати представника, пошто је Никола Јокић међу резервама у тиму Леброна Џејмса.

број коментара 0 Пошаљи коментар