Појачање пред одлучујуће мечеве, Паунић поново у Меги

Некадшњи репрезентативац Србије Иван Паунић од данас је нови кошаракш Мега Бемакса, саопштио је на сајту клуба.

Како се наводи, Паунић је потписао уговор са клубом до краја сезоне у регионалном такмичењу.

Искусном беку ово неће бити први боравак у Меги, пошто је претходно део сезоне 2005/06 провео на позајмици, када је дошао из Партизана.

"После дуге паузе након операције срећан сам што ћу заиграти пред нашом публиком и то у тиму који је сачињен од много талентованих и перспективних играча. Посебно ми је драго што ће то бити у Меги, клубу у коме сам играо и на почетку каријере и који је пуно порастао од тада. Верујем да ће моје играње и искуство много значити у финишу борбе за опстанак у АБА лиги, а и мени да покажем да сам опет на јако добром физичком нивоу", рекао је Паунић за клупски сајт.

Пауниће ће прилику за овосезонски деби имати 1. марта када ће Мега дочекати Игокеу у Хали спортова Ранко Жеравица.

Иван Паунић, рођен 1987. године, сениорску каријеру је започео у Партизану, а у богатој интернационалној каријери наступао је за Морнар (Црна Гора), Војводину, Остенде (Белгија), Арис (Грчка), Нижњи Новгород (Русија), Виртус (Италија), Лагун Аро (Шпанија), Фуенлабраду (Шпанија), Астану (Казахстан), Будућност (Црна Гора), Тофаш (Турска) и Чемидор (Иран).

У репрезентативној каријери са младим селекцијама освојио три златне медаље, да би после сребра и злата са Универзитетском селекцијом, освојио друго место са А тимом на Евробаскету 2009. године.

Наступао је за Србију и на Светском шампионату 2010. године и ЕП годину дана касније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи