Нове промене у Звезди – Кузмић и Човић на позајмици у ФМП-у!

Кошаркаши Црвене звезде Огњен Кузмић и Филип Човић до краја сезоне носиће дрес ФМП Железника као позајмљени играчи, објавио је српски евролигаш.

Без икаквих ранијих најава, црвено-бели су на свом сајту објавили да Кузмића и Човића прослеђују ФМП-у до краја сезоне.

Како се наводи, Кузмић, који је доживео је тешку повреду прошлог лета, у екипи ФМП-а ће кроз континуирани тренинг и ритам опоравка покушати да се врати у препознатљиву форму која га је красила претходних година и учинила једним од најбољих центара у Европи.

Додаје се да он има важећи уговор са КК Црвена звезда и за такмичарску сезону 2020/21.

Са друге стране, плејмејкер Филип Човић се враћа у Железник у којем је провео добар део своје каријере, и до краја сезоне носиће дрес ФМП-а.

Екипа Црвене звезде до одласка на завршницу Купа Радивоја Кораћа (13-16. фебруар) тренираће у уторак и среду у Београду, а први меч у Нишу српског и регионалног првака очекује у четвртак против екипе Радничког из Београда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво