Мијовић: Што се тиче кошарке, уживали смо у Београду

Тренер Будућности Петар Мијовић оценио је да је дерби меч са Партизаном у 19. колу АБА лиге оправдао очекивања, а да је његов тим имао велики пад у финишу меча.

Кошаркаши Партизана савладали су у дербију Будућност резултатом 87:82.

"Мислим да је дерби меч оправдао очекивања, мислим да сте могли да гледате добру кошарку и да уживате у представи оба тима. Знали смо да нас чека тежак посао и захтеван тим, без обзира на то што су имали две тешке утакмице. Апсолутно сам знао да ће екипа изаћи са великом енергијом", рекао је Мијовић новинарима после меча.

Будућност је боље започела утакмицу, али је Партизан преузео контролу у наставку. 

"Добро смо отворили меч. Затворили смо Партизан у неким стварима које су му донесиле резулатат. Имали смо контролу у 14-15 минута, али смо имали и озбиљан пад у финишу. За победу у овом мечу било је потребно да имао бољи резултат на полуврему", оценио је Мијовић.

Он је похвалио Огњена Јарамаза и Маркуса Пејџа, који су пружили најбоље партије у тиму црно-белих.

"Јарамаз и Пејџ нису исти као првог дана, расту у систему Андрее Тринкијерија. Кад смо имали добру одбрану, они су нас кажњавали. За победу у оваквом мечу, са оваквом атмосфером, требало је да будемо маскимално концентрисани. Кажњавали су нас преко скокова и транзиције", рекао је тренер Будућности.

"Настављамо даље, имамо три кола, не бавимо се калкулацијама. Идемо на победе, свесни смо да неће бити лако. Партизану желим све најбоље. Што се тиче кошарке, уживали смо у Београду вечерас", закључио је Мијовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво