Нагетси трејдовали Хуанча и Бислија, Нејпијер нови саиграч Јокића

Денвер нагетси извршили су размену кошаркаша у којој су учествовала чак четири НБА клуба. Тим из Колорада напустили су Хуанчо Ернангомез, Малик Бизли и Џеред Вандерблит. Нови саиграч Николе Јокића биће Шабаз Непијер који стиже из Минесоте. Клинт Капела напистио "Ракете" и прелази у Атланту.

У трејду у ком су учествовали Денвер, Минесота, Хјустон и Аланта трејдовано је неколико играча.

Денвер су напустили Малик Бизли, Хуанчо Ернангомес и Џеред Вандерблит и прелазе, уз пикове са драфта, у Минесоту. Тимбервулвси у Нагетсе шаљу Шабаза Непијера и Ноу Вонлеха. Денвер такође добија и ветерана Џералда Грина и софтмора Кеиту Батес Диопа.

Зимски прелазни рок се у НБА лиги завршава шестог фебруара, а чини се да управа Нагетса спрема неко велико "изненађење" за напад на титулу.

Трејд:

Атланта Хокси: Клинт Капела (Хјустон), Нене Иларио (Хјустон);

Хјустон Рокетси: Роберт Ковингтон (Минесота);

Минесота Тимбервулвси: Малик Бизли (Денвер), Хуанчо Ернангомез (Денвер), Еван Тарнер (Атланта), "пик" прве рунде (Атланта);

Денвер Нагетси: Шабаз Непијер и Ноа Вонлех (Минесота), Џералд Грин (Хјустон), "пик" прве рунде (Хјустон)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије