Јокић: Велика ми је част што ћу представљати Денвер и Србију

Никола Јокић је предводио Денвер Нагетсе до победе против најбољег тима НБА лиге, Милвоки Бакса, које су савладали резултатом 127 према 115. И то само дан након сто је објављено да ће Никола по другу годину заредом бити учесник НБА Ол Стар утакмице. Са њим је после утакмице у Милвокију разговарао Александар Жигић.

Фантастична победа у Милвокију.

„Па, јесте стварно. Специјално после јучерашње утакмице против Јуте која је била исто тако тешка утакмица. Али екипа се није предавала и победили смо. До краја нас чека тежак распоред и свака победа је веома битна за нас."

Имамо и додатне разлоге за честитања за други улазак заредом у Ол стар. Велики успех за тебе, твоју породицу, клуб и целу Србију.

„Хвала вам. Да то је сигурно велики успех и за тебе, моју породицу,наравно. То се надовезује и на мој град и Србију. То је свакако мали допринос побољшању моје каријере и моје игре, тако да свима хвала на томе. Драго ми је што ћу представљати своју породицу, Денвер и Србију на Ол стару. Мислим да је то велики догађај и стварно ми је велика част бити поред свих тих момака и поред свих тих, да кажем, звезда."

Интересантно је да није толико битан сам резултат те утакмице већ то што се већ другу годину узастопно појављујеш на Ол стару.

„Па јесте, ја сам и прошле године, кад сам био са Вуком Вучевићем, рекао да ми треба само да постигнем бар два поена и да се упишем и оставим траг."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво