Шакота: И мене нервира када лоше почнемо утакмицу

Тренер Црвене звезде Драган Шакота рекао је да екипа није могла да победи после веома лошег првог полувремена против Ефеса.

Црвено-бели поражени су од Анадолу Ефеса резултатом 85:78 у 22. колу Евролиге.

"Уопште нисмо отворили добро утакмицу. Играли смо лоше у првом делу, примили много лаких кошева, па је велика разлика била логична. Покушали смо у другом делу, али треба рећи да је ово била добра лекција за нас", рекао је Шакота.

Стратег црвено-белих није задовољан што се Звезди понављају грешке.

"И мене као тренера нервира на почетку. Могли сте чули. Немојмо као против Асвела, Олимпијакоса, Барселоне... Није у питању да нешто кажеш, већ су то неки фактори који утичу... Лоше смо почели, а када почнеш мекано и када се на то надовежу грешке, а када је противник тако супериоран као што јесте, ствари постају само горе. Тешко је стати и кренути испочетка. На полувремену смо покушали да се фокусирамо за наставак и нешто смо успели. Нисмо имали чврстину. Фалио нам је играч као Лазић, који би то дао играчима."

За крај, Шакота се осврнуо и на противничку екипу, која је убедљиво најбоља у европском такмичењу.

"Ради се о тиму који је доста јачи, у континуитету резултата, имају лидера који може да погоди. Пробали смо са оним што имамо колико смо могли, али некад кажемо да игру можеш да зауставиш, али појединца тешко", закључио је Шакота.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара