Шакота: Важан меч против Цибоне, "закувало" се на табели

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота изјавио је да је утакмица 16. кола АБА лиге против Цибоне изузетно важна јер се "закувало" на табели. Меч се игра у понедељак од 18.00 у Дворани "Александар Николић".

Црвено-бели се враћају на регионални колосек, након што су доживели два пораза у Евролиги, од Жалгириса и Албе на домаћем терену.

"Са резултатима у последње време прилично се „закувало" на табели, а ми смо у ситуацији да је свака утакмица много важна. Нема приче о снази противника, о околностима, већ су важне само победе. Следи нам меч са екипом која је одиграла добре утакмице у Београду, победили су Мегу, против ФМП-а су водили 15 разлике у једном тренутку, што значи да ћемо морати да одиграмо са пуном концентрацијом и уз максималан респект" рекао је тренер црвено-белих, а преноси клупски сајт.

Центар црвено-белих Огњен Кузмић подсетио је да је АБА лига најважније такмичење.

"То увек кажемо, сада смо у позицији да победама уђемо у прва четири што је и основни циљ, а онда у плеј-офу да правимо даље кораке. Да бисмо до тога дошли морамо да се максимално фокусирамо на сваког противника и да га максимално озбиљно схватимо. Само тако можемо да дођемо до резултата. После две врло тешке утакмице у два дана, имали смо викенд да се припремимо за Цибону и уз озбиљан приступ верујем да ћемо доћи до победе" рекао је Кузмић.

Утакмица између Црвене звезде и Цибоне игра се у понедељак од 18 сати у Дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво