Дисциплински судија донео одлуку – Подгоричанима победа, Звезди ни бод

Дисциплински судија АБА лиге донео је одлуку поводом утакмице Будућност – Црвена звезда, која је требало да се игра 30. децембра, али црвено-бели нису отишли у Подгорицу. Победа је додељена екипи Будућности службеним резултатом 20:0, док је Звезда кажњена одузимањем једног бода, као и новчано у вредности од 20.000 евра. Коначну одлуку донеће Председништво такмичења.

Дерби меч 13. кола ргионалне лиге између Будућности и Црвене звезде требало је да се одигра 30. децембра у Подгорици, али су црвено-бели одлучили да не отпутују у Црну Гору из безбедносних разлога.

АБА лига се није оглашавала до данас, када је дисциплински судија такмичења Саша Павличић Бекић донео одлуку да се меч региструје службеним резултатом 20:0 у корист Будућности, док Црвеној звезди неће бити додељен бод предвиђен за пораз, а мораће и да плати 20.000 евра.

У одлуци која се темељи на извештају делегата са утакмице наводи се да се "Звезда неоправдано није појавила на терену" хале у Подгорици.

Звезда је уложила приговор да је одсуство са меча било оправдано из безбедносних разлога, а коначну одлуку донеће Председништво АБА лиге, које је привремено преузело ингеренције директора и спортског директора такмичења.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво