Камински доминирао, Гудурић неприметан у победи Мемфиса

Кошаркаши Мемфис гризлиса победили су Финикс резултатом 115:108 у утакмици НБА лиге одиграној у ноћи између среде и четвртка. Дуел у "Токинг стик ризорт арени" био је интересантан и за српског селектора Игора Кокошкова, јер су на терену били Марко Гудурић и потенцијални репрезентативац наше земље Френк Камински.

Камински је доминирао у редовима Санса, меч је завршио са 24 поена (9-12 из игре, 4-4 за три), пет скокова и три асистенције, али то није било довољно за победу.

Мемфис је у првих 12 минута направио разлику, коју је до краја, уз повремене падове, успео да сачува.

Гудурић је добио тек нешто мање од шест минута и за то време убацио само једну тројку, уз по скок и аситенцију. Најбољи код "гризлија" били су Брукс са 28, односно Џексон са 24 поена.

Каминском је највише помогао Рики Рубио са 22 поена и осам успешних додавања, док су Девин Букер (15 поена и 10 асистенција) и Кели Убре (14 поена и 13 скокова) уписали по дабл-дабл.

Финикс сада заузима осмо место на Западу са 11 победа и 13 пораза, а Мемфис је 13. са скором 8-16.

Богдан Богдановић је донео победу Сакраменту, а остале резултате и табеле можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара