Цибона надиграла Крку

Кошаркаши Цибоне савладали су тим Крке са 70:67 (22:12, 18:16, 6:20, 24:19) на свом терену у седмом колу АБА лиге. Упркос победи, Цибона је на табели за једно место слабије пласирана од Крке, која је тренутно осма.

Цибона је до друге победе у АБА лиги дошла после неколико преокрета и у драматичном финишу утакмице.

Домаћини су добро ушли у меч и одмах повели, а потом увећавали предност, да би на полувреме отишли са двоцифреном предношћу. Када се учинило да ће се меч окончати без веће неизвесности, гости су у трећој четвртини успели да начине преокрет у игри и резултату, па су са предношћу од 48:46 ушли у финалну четвртину меча.

Цибона је успела да врати предност и одржава је до самог краја, али су, при резултату 70:67, гости имали последњи напад. Покушали су да дођу до изједначења и продужетка шутом за три поена Луке Лапорника, али је тај покушај одузимањем лопте осујетио капитен Цибоне Марин Розић.

Најефикаснији играч утакмице био је Глен Коузи из пораженог тима са 31 постигнутим поеном уз пет скокова и две асистенције.

У тиму Цибоне најефикаснији је био Филип Бундовић са 19 поена, а одлично су га пратили Новачић са 16 и Гибсон са 15 поена.

Цибона сада има две победе и пет пораза и на деветом је месту табеле, док Крка има три победе уз четири пораза и тренутно је осма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво